Futbolculardan Başkan Sel’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Suşehri Belediyespor futbol takımı, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel’e geçmiş olsun ziyaretinden bulundular.


Yakın bir zaman önce Sivas’ta özel bir televizyon kanalına canlı yayın konu olarak katılmak üzere Sivas’a giden Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel yolda makam aracı ile kaza geçirmişti. Kazadan yara almadan kurtulan Belediye Başkanı Sedat Sel’i ziyaret eden Suşehri Belediyespor futbol takımı oyuncuları başkan Sel’e geçmiş olsun dediler.

Belediye başkanlık makamında teknik kadro ve futbolcuları kabul eden başkan Sedat Sel, “Sivas 1.amatör kümede mücadele eden Suşehri Belediyespor takımımız teknik kadro ve oyuncularımızın geçmiş olsun ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Teknik Direktör Erol Büyük ise “Yeni sezonda yeniden yapılanarak hedefi olan bir futbol takımı kurduk geçen sene elde ettiğimiz şampiyonluğun ardından çıtamızı yükselterek BAL ligi hedefiyle emin adımlarla ilerlemekteyiz. Geçen sezon ve bu sezon olsun bize her türlü maddi manevi desteğini esirgemeyen her zaman futbol takımının yanında olan Suşehri Belediye Başkanımız Sedat Sel’in yakın bir zaman önce geçirdiği trafik kazasından dolayı kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.

Kaynak: İHA