Elazığspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları

Elazığspor Kulübü İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Korkut Şerifoğulları, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Eskişehirspor ile yapacakları maçı galip bitirerek, çıkışa geçmeyi düşündüklerini söyledi.


Şerifoğulları, Elazığspor Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, son 3 haftada aldıkları kötü sonuçlara "dur" demeleri gerektiğini kaydetti.

Eskişehirspor, ardından Gençlerbirliği karşılaşmalarıyla bordo beyazlı ekibin mutlaka çıkışa geçmesi gerektiğini vurgulayan Şerifoğulları, hem teknik heyet hem de yönetim olarak takımda gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Süper Lig'in güçlü bir lig olduğunu anlatan Şerifoğulları, konuşmasına şöyle tamamladı:

"Mutlaka birçok takımın inişli çıkışlı süreçleri olacaktır. Elazığspor da nasıl ilk 4 haftada çıkışını yakalamışsa, son 3 haftada da bir düşüş içerisinde oldu. Bununla ilgili çok büyük felaket tellallığı yapmanın anlamı da yok. Biliyorsunuz, Galatasaray da bizimle aynı kaderi paylaşıyor şu anda. Neticede orada dünya yıldızlarının olmasına rağmen böyle sıkıntılar yaşayabiliyor. Önemli olan bu noktalarda doğru çözüm arayaşına karar verebilmek. Elazığspor olarak bu anlamda gerekeni yaptığımızı düşünüyoruz. Eskişehirspor karşılaşmasıyla çıkışa geçmeyi düşünüyoruz."

Elazığsporlu futbolcular, antrenmanda ısınma koşusunun ardından, teknik ve taktik çalışmayla hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak: AA