Trabzonspor İle Lazio, 19 Sezon Sonra Karşılaşacak

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Trabzonspor ile İtalya'nın Lazio takımları 3 Ekim Perşembe yapacakları maçla 19 sezon sonra yeniden karşı karşıya gelecek.

Bordo-mavililer, 1994-1995 sezonunda UEFA Kupası 3. turunda karşılaştığı Lazio ile ilk maçta sahasında 2-1, ardın da deplasmanda aynı sonuçla yenilerek kupaya veda etmişti.

İlk maçta Trabzonspor'un golünü şu anda futbol genel direktörlüğü görevinde bulunan Ünal Karaman kaydederken, ikinci maçtaki golü yardımcı antrenör Hami Mandıralı kaydetmişti.

Hami Mandıralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda yükselen bir performans ortaya koyduklarını ve her geçen hafta daha iyi seviyeye geldiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları maçlarda da başarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden Mandıralı, "Namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz, inşallah bu başarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Lazio ile daha önce karşılaştıklarını dile getiren Hami Mandıralı, "İlk maçta Ünal ağabey, ikinci maçta da ben gol atmıştım ama bu goller bizi sevindirecek turu getirmemişti. Bu kez inşallah oyuncularımız puan veya puanlar getiren goller atacak" diye konuştu.

-"Taraftarlarımız yanımızda olsun"

Hami Mandıralı, son oynanan Torku Konyaspor karşısında taraftar desteğini arkalarında bulamadıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Taraftarlarımızı Lazio maçında daha çoşkulu şekilde yanımızda görmek istiyoruz. İç sahada oynamamızın avantajını kullanmalıyız. Taraftarımızın yapması gereken takımlarını ateşlemek, motive etmek. Lazio'nun çok ateşli bir taraftar topluluğu var. Biz de grupta böylesine önemli bir karşılaşma oynayacağız, taraftar desteğimizi arkamızda bulmak istiyoruz."

-"Saha sonuçlarıyla destek olacağız"

Trabzonspor'un ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemden geçtiğini söyleyen Hami Mandıralı, "Başkanımız, yönetimimiz gece gündüz çalışıyor. Teknik heyet ve futbolcular sahadaki sonuçlarla bu çalışmaları desteklememiz gerekiyor. Bunun bilincindeyiz. Daha çok çalışacağız. Bu takım hepimizin, bir aileyiz. Hep beraber takıma katkı sağlamalıyız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA