Siirt’te 'amatör Spor Haftası'Etkinlikleri

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri'nin (ASKF) ortaklaşa düzenlediği 'Amatör Spor Haftası' çeşitli etkinliklerle kutlandı.

1-6 Ekim tarihleri arasında kutlanmaya başlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gençlik yürüyüşü düzenlenerek, şehir stadyumunda çeşitli spor aktiviteleri yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünde başlayan kortej yürüyüşü, şehir stadyumunda sona erdi. Kortej yürüyüşünün ardından, spor gösterileri ve konserler, renkli görüntülere sahne oldu. Amatör Spor Haftası’nın bölgeye ve ülkeye hayırlı olması dileğinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, geleceğin teminatı olan gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve topluma yararlı bireyler olmaları yönünde tüm olanakların seferber ettiklerini söyledi.

Siirt ASKF Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı ise, Amatör Spor Haftası kutlamalarının çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirterek, faaliyetlerinde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

Amatör Spor haftası kutlamaları, hafta boyunca, futbol, voleybol, güreş, hentbol, yüzme, badminton, masa tenisi, judo, tekvando ve atletizm müsabakaları ile devam edecek.

Kaynak: İHA