Prof. Dr. Biçer, ' Kağıtspor Akademi'de' Konuşacak

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin Amatör sporda en önemli markası olan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü başarıların yanı sıra Akademik eğitimlerini de sürdürüyor.

Bünyesinde bulundurduğu 28 branştaki 74 Antrenör ve 37.038 kişiden oluşan dev sporcu kadrosuyla, adeta bacasız fabrika konumundaki Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.
Bilimsel çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü; sporcu, antrenör ve velilerin müsabakalara sportif kuralların yanı sıra ruhsal ve psikolojik olarakta hazırlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Eğitim komisyonu tarafından hazırlanan "KAĞITSPOR AKADEMİ" projesi kapsamında antrenör ve yardımcı antrenörlere 4 Ekim Cuma günü saat 18:00’da eğitim programı verilecek.

Yönetim bilimleri doktoru ve spor bilimleri uzmanı Prof. Dr. Turgay Biçer ve ekibince düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası Meclis Salonunda gerçekleştirilecek. Kağıtspor Akdemi projesi kapsamında 23 Ekim tarihinde ise, sporcu ve velilere yönelik geniş kapsamlı bir eğitim semineri de ayrıca verilecek.

Kaynak: İHA