Mersin İdmanyurdu'na Destek Çağrısı

Turizmci İş adamı Sinan Koç, yerel seçimde siyaset yapan tüm aday adaylarını İçel İdmanyurdu’na destek olmaya çağırdı.

Ülkemizde pek çok alanda olduğu gibi spor alanında da söylemlerle eylemlerin birbiriyle örtüşmediğini belirten Koç, yaptığı açıklamada, sporun önemli bir dalı olan futbolun, kitlesel bir etkinlik olduğunu söyledi.

Sporun temel amacının, bireylerin sosyal, psikolojik, fiziksel, kültürel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunarak sağlıklı yaşamalarını sağlamak olduğunu vurgulayan Koç, "Spor, barışın ve kardeşliğin yanı sıra sağlıklı yaşam için kullanılan bir yaşam tarzıdır. Sağlıklı yaşamın bir bireyi olan spor, şehirlerin tanıtım aracı da olarak kullanılmaktadır. Sporun dostluk, kardeşlik ve barış içeren yapısını gerçekten idrak edebilirsek kentimizin kalkınmasına katkı sunmamız mümkündür. O nedenle de İçel’in adını taşıyan, tanıtımına katkıda bulunan İçel İdmanyurdu’nu şu an bulunduğu PTT 1. Lig’den Süper Lig’e taşımak için desteklemek, 'İçelliyim' diyen her bireyin görevidir" dedi.

İçinde bulunduğumuz süreçte özellikle İçel’de siyaset yapan her bireyin elini taşın altına koyması gerektiğinin altını çizen Koç, “Şu anda siyasi parti ayrımı gözetmeksizin gerek belediye başkanlığı, gerekse belediye meclis üyeliği için başvurusunu yapan ya da başvuru yapmayı düşünen tüm politikacıları İçel İdmanyurdu’na maddi destek vermeye davet ediyorum. Çok değil her aday adayının vereceği küçük bir destek koskoca bir göl haline gelecektir. İçelli olduğunu düşünen ve amacı İçel’e hizmet etmek olan her arkadaşımın bu taşın altına elini koyması gerekir. İçel İdmanyurdu’nun başarısı ya da başarısızlığı hepimizin olacaktır. O nedenle ‘İçelliyim’ diyen herkesi İçel İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı’nın istediği bu desteği vermesi, bir İçelli olarak en büyük dileğimdir” ifadelerini kullandı.

Koç, bu kapsamda kulübe ilk desteği de kendisi yaptı. Kulüp Genel Müdürü Murat Öğ’e verilen yardım çeki karşılığında, Sinan Koç'a kombine bilet verildi.

Kaynak: İHA