Mersin Hentbol Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından İçel Hentbol, ligdeki iyi gidişini sürdürmek ve aynı zamanda Türkiye Kupası'nda da kazanmak istiyor.

Sportif direktör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'nda perşembe günü deplasmanda Konya Selçuklu Belediyesi ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, hazırlıkların iyi şekilde sürdüğünü ifade etti.

Geçmişte kazandıkları Türkiye Kupası'nı bir kez daha müzelerine götürmeyi amaçladıklarını söyleyen Özoğlu, "Geçen yıl yarı final oynadığımız kupada bu sefer finale gideceğiz" dedi.

Rakiplerinin alt ligde mücadele ettiğini anımsatan Özoğlu, "Rakibimiz her ne kadar alt ligde olsa da uzun zamandır bir arada mücadele eden oyunculardan oluşuyor. Milli takıma oyuncu da veren Konya Selçuklu Belediyesi ile zorlu bir maça çıkacağız. Tecrübemizle rakibimizi geçerek bir üst tura çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

-Ligde hedef 4'te 4

Ligde de ilk 3 maçı kazanarak iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Özoğlu, hafta sonu karşılaşacakları Maliye Milli Piyango'nun güçlü bir rakip olduğunu vurguladı.

Türkiye Kupası maçının ardından Ankara'ya geçerek hazırlıklarını sürdüreceklerini bildiren Özoğlu, maçın zevkli ve çekişmeli geçeğini, hentbolseverleri başkentteki mücadeleyi izlemeye beklediklerini kaydetti.

Kaynak: AA