Dünya Karate Şampiyonası'na Doğru

Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Bayanlar Milli Takımı, İspanya'da yapılacak Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası'nın hazırlıklarını Kartepe ilçesinde sürdürüyor.

Karate Bayan Mili Takımlar Teknik Kurul Üyesi Necip Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların 18 Eylül'de başladığını belirterek, kampa bayramda ara vereceklerini, daha sonra antrenmanlara yeniden başlayacaklarını söyledi.

Kaplan, kamp kapsamında kondisyon ve güç depolama çalışması yaptıklarını ifade ederek, taktik ve teknik antrenmanlara yeni başladıklarını kaydetti.

Gelecek günlerde Bursa'da yapılacak şampiyonaya bazı sporcuları göndereceğini dile getiren Kaplan, "Sporcularımız Türkiye Şampiyonası'nda derece yapan ve seçmelerde birinci olanlardan oluşuyor. Bayanlarda 15 sporcuyla ülkemizi temsil edeceğiz. Çalışmalarımız şu anda çok iyi gidiyor. Hedefimiz, İspanya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda takım halinde şampiyon olmak. Ümitliyiz, hep yaptık, bu başarıyı tekrar elde edeceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA