Bursa Büyükşehir Belediyespor'da Sezon Hazırlıkları

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bulgaristan'daki kampın sona ermesinin ardından sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.

Antrenör Emin İmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bulgaristan'daki kampın olumlu geçtiğini, 2013-2014 sezonunda kendilerini uzun ve yorucu bir maratonun beklediğini söyledi.

Yeni sezonda Avrupa, Türkiye Kupası ve ligde mücadele edeceklerini belirten İmen, "Bulgaristan'da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Burada birinci etapta kondisyon ve güç geliştirici çalışmalar yaptık. İkinci etapta ise düzenlenen turnuvada kendimizi gösterdik. Yunanistan'ın İraklis, Bulgaristan'ın Maritsa ve Romanya'nın Dinamo Bükreş takımlarıyla oynadık ve turnuvayı şampiyon tamamladık" dedi.

Turnuvanın, takımının son durumunu görmesi ve yeni oyuncuların uyum sorununu aşması bakımından yararlı geçtiğini vurgulayan İmen, çalışmalarını kulüp tesislerinde sürdürdüklerini anlattı.

İmen, sezon hazırlıkları kapsamında Azerbaycan'ın Azer Real Bakü takımıyla iki maç yapacaklarını dile getirerek, "Önümüzdeki hafta Azerbaycan'a giderek bir turnuvaya katılacağız. Bu maçlarda takımımızın son durumu görerek sezona tam hazır başlaycağız. Ekip olarak lige hazırız. Sakat oyuncumuz yok. Sezona galibiyet serisiyle başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA