Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un Antrenörü Mahmut Evren, gruptaki durumun ilerleyen haftalarda netleşeceğini ifade ederek, takım olarak kaybedilen puanları telafi edeceklerini söyledi.

Evren, üst üste alınan beraberliklerin kendilerini üzdüğünü ifade ederek, “İlk hafta aldığımız galibiyetin ardından son 2 maçımızda berabere kaldık ve 4 puan kaybettik. Ama bu bizi telaşlandırmıyor. Ben futbolcularıma güveniyorum. Futbolcularımız bu puan kayıplarının üstesinden gelecektir” dedi.

Ligin dördüncü haftasında Malatya İl Özel İdarespor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını anımsatan Antrenör Evren, “Malatya İl Özel İdarespor’da bizim gibi lige galibiyetle başladı ama son 2 maçında istediği sonuçları alamadı. Malatya’nın iki güzide takımı hafta sonu Yeşiltepe Stadı’nda karşılaşacak. Her iki takımında şiddetle 3 puana ihtiyacı var. Ben öncelikle centilmenlik ve dostluk içerisinde geçen bir karşılaşma olmasını diliyorum. Hak eden kazansın” diye konuştu.

Evren, kadroda bazı değişiklikler yapacağını belirterek, “Her geçen hafta eksiklerimizi daha iyi görüyoruz. Bu anlamda da ideal kadroyu yakalamak için elimizden geleni yapıyoruz. Arjantin asıllı sol kanat oyuncumuz Lucas Hodriguez’in oturma izniyle ilgili sıkıntısını büyük oranda çözdük. İnşallah bu futbolcumuz, bir aksilik olmadığı takdirde Malatya İl Özel İdarespor maçında kadroda yer alacak” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA