Ahmet Çakar: Mancini G.Saray'ı Ameliyat Etti

Beyaz TV spor yorumcusu Ahmet Çakar, G.Saray'ın yeni teknik direktörü Mancini hakkında açıklama yaptı...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Erteş Şener'in hazırlayıp sunduğu, yorumculuğunu Rasim Ozan Kütahyalı, Ümit Özat, Sinan Engin ve Ahmet Çakar'ın yaptığı' Derin Futbol' programı gündemi değerlendirdi.

'Mancini G.Saray'ı Ameliyat Etti'

Beyaz TV spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fatih Terim'in ardından G.Saray'ın başına geçen İtalyan teknik adam Mancini'yi değerlendirdi.

Çakar, iki hafta önce dediklerini hatırlatarak  'Eyy Galatasaray taraftarı olan G.Saray'a olacak, olan size olacak. Milyonlarca yatırım yapıldı, herkes arkadan oynuyor, herkes şirin gözükmek istiyor. Olan G.Saray'a olacak demiştim. Şuanda olan G.Saray'a oldu diyemem. Burada kötü birşey yok ama her hafta bir zayiat var. Şidi Mancini geldi. Dünyanın sayılı teknik direktörü olabilir, önemli kariyeri olabilir. Ancak Mancini şuanda G.Saray'ı ameliyat etti maddi anlamda. Görünen, ekstra, bonusu vs. bu bir.'  dedi.

Çakar sözlerine şöyle devam etti; Mancini Türkiye'yi tanıyacak, Mancini Türk futbolunu tanıyacak, Mancini G.Saray'ın oyununu, oyuncusunu tanıyacak ve bu arada her hafta maç oyunuyacak G.Saray. Hem Şampiyonlar Ligi, hem Türkiye ligi. Bu durumda G.Saray 3-4 maç daha zaiyat verirse ondan sonra bütün maçları kazansa bile şampiyonluğu yakalayamayabilir.