1930 Bafraspor’da Hocaoğlu Dönemi

Spor Toto 3. Lig takımlarından 1930 Bafraspor’da yeni teknik direktör Hakkı Hocaoğlu 1 yıllık imza attı.

1930 Bafraspor, teknik direktör Levent Numanoğlu’nun takımdan ayrılmasının ardından Hakkı Hocaoğlu ile anlaştı. Takımla birlikte idmanlara başlayan Hocaoğlu, başarının sırrının disiplin olduğunu söyledi.

Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanademirspor ile karşılaşacak olan 1930 Bafraspor, bugün yaptığı ter idmanıyla hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Hakkın Hocaoğlu, idman sonrası yaptığı açıklamada, "Sporcularım bana inanacak ben onlara inanacağım. Zaman zarfında emeklerinin karşılığını doğru bir şekilde vermeye devam edecek. Bafraspor’a bize lazım olacak skorları alabilecek ortamı oluşturmaya çalışacağız. Sonuçlarda gelirse hem şehir mutlu olacak hem kendi iç huzurumuzu sağlayacağız. Tek amacımız şu anda içinde bulunduğumuz durumdan çok daha iyi yerlere çekmek, devre arasını sağlıklı bir şekilde görebilmek. Gönül ister ki herkes sezon başında kendi kurmuş olduğu takımla devam etsin. Ama hiçbir zaman bahaneler bizim için engel teşkil etmez. Buradan en doğru takımı çıkararak başarıyı yakalamaya çalışacağız. Çok isteyenin, çok çalışanın kazandığı bir ligdeyiz. Yüreğini ortaya koyan hiçbir zaman kaybetmez. 'Günümü kurtarayım' diyenle benim işim olmaz. Sporcu yüreğini ortaya koyacak. Ben hedefi olan bir hocayım, sporcularımın da benim gibi olmasını isterim" dedi.

Kaynak: İHA