Tuttur Cup Üçüncülük Maçının Ardından

Antalya’da düzenlenen ‘tuttur.com Cup’, turnuvası 3.’lük karşılaşmasında normal süresi 1-1 biten maç sonunda Trabzonspor, Beşiktaş’ı seri penaltı atışları sonucu 5-4 yendi

Karşılaşma Sonrası ilk olarak Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, açıklamalarda bulundu. 7 günlük kamp boyunca çok sıkı çalıştıklarını ve oyundan düşmelerinin bu yüzden olduğunu belirten Aybaba, “İstanbul’a döndüğümüzde çalışmalarımızı sürdürüp lige kaldığımız yerden devam edeceğiz. Defanstaki oyuncularla birebir konuşmalar yapıyorum. Defansın istikrarlı bir hale gelmesi için sürekli çalışıyoruz. Trabzonspor karşısında çok top kaybettik. Ve hücuma çıkamadık. Onun için özelliklerimizi sahaya yansıtamadık” dedi.

Bir gazetecinin transferler çalışmaları ile ilgili ise Aybaba, “Şuan için yeni bir transfer yok. Gökhan ilk defa takımımızla sahaya çıktı. Takıma da katkı sağladı. Bir forvet almayı düşünüyoruz. Ama bu dönemde hep dediğim gibi zor” ifadesini kullandı.

Turnuva kapsamında ciddi rakiplere karşı iki hazırlık maçı yaptıklarını ve iki maçta da olumlu işler dersler çıkardıklarını belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Atılan golden ve galibiyetten çok sahada neler yapabileceğimizi gördük. Oyunculara aşırı bir yükleme yapmadan oynamaya çalışıyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyasopr karşılaşması öncesi oyuncuların Son durumlarını ve performansını görme fırsatımız oldu. Beşiktaş’a karşı daha üstün oynadık. Rahat kazanabileceğimiz bir maçtan penaltı atışları Sonucunda galip gelebildik” diye konuştu.

Takıma yeni katılan genç oyuncu Abdullah'ın performansını beğendiğini kaydeden Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Kamp sürecinin ardından bazı oyuncuların beklenen performansı hemen göstermeyebilir. Takımı tam kadro buraya getirme şansımız olmadı. Henüz takımı daha oturtamadık. Kimin oynayacağını oyuncuların performansına göre belirleyeceğim. Takımımın genel durumunu Antalyaspor ve İçel maçlarında ortaya çıkacaktır” dedi.

Kaynak: İHA