İnter Başkanı Moratti'den "Snejder" açıklaması

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için uğraş verdiği Wesley Sneijder ile ilgili olarak Inter Başkanı Massimo Moratti'den açıklama geldi.

Inter Başkanı Massimo Moratti Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in Galatasaray'a transferiyle ilgili konuştu ve cazip bir teklif aldıklarını doğruladı.

Inter Başkanı Massimo Moratti Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in Galatasaray'a transferiyle ilgili konuştu ve son sözü Sneijder'in söyleyeceğini ifade etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Moratti kendilerine gelen teklifin memnun edici olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın Sneijder ile ilgili transfer teklifi bize ulaştı ve teklif bizi memnun etti. Transfer ile ilgili son sözü Wesley söyleyecek. Kendisiyle henüz konuşma fırsatım olmadı. Eğer şartlarımızı kabul eder ve takımda kalırsa bundan da memnuniyet duyarız." yorumunu yaptı.

Anzhi'den Sneijder'e 5 milyon avro

Anzhi Makhachkala Galatasaray’ın gündemindeki Inter’ın yıldızı Wesley Sneijder için devreye girdi.

Express Gazetesi'nin haberine göre Anzhi Sneijder’e yıllık 5 milyon avro önerecek. Antrenmanlarını Moskova'da yapan Dağıstan ekibininin teknik direktörü Hollandalı Guus Hiddink’in de Sneijder’i kadrosunda görmek istediği belirtildi.

Ayrıca Anzhi’nin Manchester United’ın golcü oyuncusu Wayne Rooney ile de ilgilendiği ve İngiliz ekibine fiyat sorduğu ifade edildi.

Kadrosunda Lassana Diarra, Lacina Traore ve eski Interli Samuel Eto’o yu da kadrosunda bulunduran Anzhi, 19. haftası geride kalan Rusya Ligi’nde 2. sırada yer alıyor.