Sabah Antrenman, Akşam Hazırlık Maçı

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, sabah yaptığı antrenmanın ardından akşam saatlerinde yapacağı maçı beklemeye başladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Sentido Zeynep Golf Hotels’in sahasında yapılan antrenman 1 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 ayrı grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Pas organizasyonlarının ardından, soğuma hareketleriyle antrenman noktalandı.Sol kasığında sertleşme olduğu için tedbir amaçlı olarak dün akşamki antrenmanda yer almayan Gökhan Gönül, bugün takımla birlikte yapılan çalışmalara katıldı.

Kaleciler Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu, Kaleci Antrenörü Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaptı.Boyun tutulması şikayeti bulunan Volkan Demirel, tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı. Sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Sezer Öztürk de antrenmana çıkmadı; tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü. 2012 FIFA Puskas Ödülü’nün sahibi Miroslav Stoch, henüz Zürih’ten dönmediği için sabah antrenmanında yer alamadı. Stoch’un akşam saatlerinde kampa katılması bekleniyor.Fenerbahçe, Belek Arcadia Otel Spor Kompleksi’nde, Belçika’nın KRC Genk takımıyla bir hazırlık maçı oynayacak.