Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bordo-mavili oyuncu Giray'ın sağlık durumunun olumsuz göründüğünü belirterek, tecrübeli oyuncunun bir süre takımla birlikte olamama ihtimalinin olduğunu söyledi.

Güneş, ''Tuttur.com'' Cup Futbol Turnuvası'ndaki Werder Bremen karşılaşmasının ardından basın toplantısı düzenledi.

Güneş, devre arasında oynadıkları ilk hazırlık maçı olduğunu ve futbolcuların durumunu görme adına bu tür hazırlık maçlarının önemli olduğunu belirtti.

İlk yarıda kontrollü oynadıklarını, pozisyonlar bulduklarını ifade eden Güneş, karşılaşmanın ikinci yarısında beklemedikleri bir anda yedikleri golün takımın kurulu düzenini bozduğunu dile getirdi.

Takımın ikinci yarıdaki oyununun olumsuz olduğunu ve rakip takımın da zorlanmadan oynadığını belirten Güneş, tempolu oyun karşısında gol bulmakta çok zorlandıklarını ve skor olarak kaybetmenin üzüntü verici olduğunu anlattı.

İki hazırlık maçı daha oynayacaklarını bildiren Güneş, diğer maçlarda oynamayan futbolculara forma vereceğini kaydetti.

-Giray Kaçar'ın sağlık durumu-

Bir gazetecinin 'Giray'ın son durumu nedir' sorusu üzerine Güneş, ''Giray ile ilgili son durum, bugün başkanla görüştüğümde aldığım bilgiye göre olumsuz görünüyor. Kendisi geldikten sonra tekrar konuşacağız. Bir süre bizimle olmama ihtimali çok fazla. Birkaç muayeneden sonra karar verilecekti. Son sonuçlara göre olumsuz bir hava görünüyor'' diye konuştu.

'Gençlerbirliği'nden Aykut Demir ile ilgileniyor musunuz' sorusu üzerine Güneş, bu konuda son kararı Giray'ın durumundan sonra vereceklerini belirterek, ''Giray bizim için sürpriz oldu, beklenmeyen bir şeydi. Defansta hem sayısal olarak hem de oyuncu olarak ciddi kayıp, son dönemde iyi oynuyordu. Souleymane Bamba'nın olmadığı bu dönemde mevki olarak o bölgede bizi sıkıntı sokabilir. Giray'ın durumundan sonra bir karar vereceğiz'' dedi.

Muhabir: Şamil Kahveci / Yusuf Karadağ / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA