Keşanspor, Uzunköprü’ye Acımadı: 6-1

Edirne Süper Amatör Ligi’nin 9. haftasında, sahasında Uzunköprüspor’u konuk eden Keşanspor oynadığı güzel futbolu 6 golle süslendirerek liderlik koltuğuna oturdu.

Edirne Süper Amatör Lig’in güçlü ekiplerinden Keşanspor, Keşan Atatürk Stadı’nda Uzunköprüspor’u konuk etti.

Keşanspor Takımı sahaya, üzücü bir kaza Sonrasında hayatlarını kaybeden Güner Yıldız ve Can Çetinkaya için hazırlanan “Kalbimizdesiniz” yazılı pankart ile çıkarken, Keşansporlu taraftarlar, bu hareketi ayakta alkışladı.

Özgür Bayır, Harun Katı ve Hakan Canver hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın başlama düdüğü ile iki ekipte etkili oynadı. Uzunköprüspor’un kazandığı kornerde topun başına geçen Uzunköprüsporlu Erkan, toplu kaleye gönderdi. Rüzgarın da etkisiyle falso alan top, dengesini kaybederek yere düşen kaleci Ömer’i geçerek ağlara gitti. Bu golle Uzunköprüspor 1-0 öne geçti. Golden Sonra toparlanan ve Uzunköprüspor kalesindeki baskısını iyice arttıran Keşanspor, Hakkı’nın sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselerek topu kafa vuruşuyla ağlara göndermesiyle ilk yarıyı 1-1 tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Keşanspor, 50. dakikada sol kanattan bir serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Keşansporlu futbolcu, arka direk dibinde boş durumdaki Ozan’ı gördü. Ozan da gelen topu düzgün bir vuruşla gole çevirerek takımını 2-1 öne geçirdi. Dakikalar 55. gösterdiğinde Hakkı yine sahneye çıktı. Sol kanattan gelen mükemmel ara pasında topla buluşan Hakkı, Uzunköprüspor kalecisini de geçerek toplu ağlarla buluşturdu. Bu golden Sonra 3-1 öne geçen Keşanspor, 3 dakika Sonra Emrecan’ın attığı gol ile skoru 4-1 yaptı. 4-1’den Sonra iyice rahatlayan Keşanspor, Hakkı’nın 73. dakikada kaleciden seken topu gole çevirmesiyle 5-1 öne geçti. Karşılaşma tam bu skor ile bitecek derken 90. dakikada Burak Son sözü söyledi ve Keşanspor, aynı puanda bulunan rakibi Uzunköprüspor’u farklı yenerek, liderlik koltuğuna da oturdu .

Kaynak: İHA