Keşanspor Taraftaları; Can ve Güner’i Unutmadı

7 Ocak 2012 tarihinde Antalya yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Keşansporlu futbolcular Güner Yıldız ve Can Çetinkaya’nın ölüm yıldönümü nedeniyle Cadde 22 Taraftar Grubu tarafından mevlid okutuldu.

Keşan merkezde bulunan Hersekzade Ahmet Paşa Camii’nde okutulan mevlide, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri, Keşanspor Başkanı Mustafa Çelik, Anafartalarspor Başkanı Alaaddin Topalak, kazada ağır yaralanan oyunculardan Burak Subaş ile aynı otobüste bulunan bazı oyuncular, Güner Yıldız’ın ailesi, ile çok sayıda taraftar katıldı.

Keşan Müftüsü Yeniçeri ve imamların okuduğu Kuran-ı Kerim okunmasının ardından, Pilav ayran ikramında bulunuldu.

Bazı taraftarlar ise Keşanspor yönetimine, Keşanspor için yaşamını yitiren oyuncuların ölüm yıldönümü nedeniyle faaliyet ve anma töreni düzenlemediklerinden dolayı tepki gösterdi.

AİLELERİ DE ZİYARET ETTİLER

Keşanspor taraftarları, örnek bir davranışta da bulunarak, kazada yaşamını yitiren Güner Yıldız'ın Babaeski'deki, Can Çetinkaya'nın İstanbul Şişli'deki ailesini de ziyaret ederek, Yıldız ve Çetinkaya'yı unutmadıklarını gösterdiler. Taraftarlar ayrıca Yıldız ve Çetinkaya'nın mezarına da giderek çelen ve Keşanspor atkısı bıraktı.

OLAY 7 Ocak 2012 tarihinde Antalya’nın Alanya İlçesi’ndeki kampa giderken Korkuteli İlçesi’ne bir kilometre kala kaza geçiren Bölgesel Amatör Lig Ekibi Keşanspor’da, 25 kişilik kafileden ağır yaralı olan defans oyuncusu 20 yaşındaki Güner Yıldız da tedaviye alındığı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirmiş, Can Çetinkaya da kaza yerinde ölmüş, otobüste bulunan teknik kadro futbolculardan oluşan 22 kişi de yaralanmıştı .

Kaynak: İHA