Güneş: 'daya İyi Oynayabilirdik'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ciddi bir hazırlık maçı oynadıklarını belirterek, “Daha iyi oynayabilirdik.Maçı kaybetmek üzüntü verici” dedi.

Antalya’da düzenlenen ‘tuttur.com’ Cup Futbol Turnuvası’nda Trabzonspor’u 2-0 yenen Werder Bremen finale yükseldi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, devre arası sonrası oynadıkları ilk hazırlık maçı olduğunu söyledi.

Ciddi bir hazırlık maçı oynadıklarını ifade eden Güneş, “Rakibimiz ciddi bir takımdı. Bizim takımın genel durumunu görmek bakımından avantaj diye düşünüyorduk. İlk yarıda daha kontrollü ve daha iyi işler yapmaya çalıştık. Pozisyonlarda bulduk. İkinci yarıda beklenmeyen bir top kaybında yediğimiz gol takımımızı bozdu. Ve arkasından ikinci golle oyun koptu. İkinci yarıdaki oyunumuz daha olumsuzdu. Skorunda rakibe geçmesi, kontrollü oynaması, bizim işimizi zorlaştırdı. İkinci yarı pozisyonumuz azdı. İlk yarıda oyuna ortaktık. Daha iyi bir oyun bekliyordum. Rakibinde oyunda hata yapmadan oynama anlayışı vardı. Biz daha iyi oynayabilirdik. Oyuncularımın genel durumunu görme imkanı buldum. Bundan sonraki resmi olarak kupa maçına bakacağız. Skor olarak kaybetmek üzüntü verici” dedi.

Güneş, takımdaki sakat oyuncularla ilgili ise şu bilgileri verdi: “Volkan’ın ve Celutska’nın ciddi bir sakatlığı yok. Giray’la ilgili son durum olumsuz görünüyor. Bizimle bir süre olmama ihtimali çok fazla. Son sonuçlara göre olumsuz bir durum var. Ama yeniden kendisi ile konuşacağım. 18 kişilik kadroya almadığım oyuncular otelde çalıştı.” Giray’ın sakatlığının sürpriz olduğunu kaydeden Güneş, “Defansta hem sayısal hem de oyuncu olarak büyük bir kayıp. Mevki olarak bir sıkıntımız var. Bamba’nın da olmayışı bize sıkıntı yaratabilir. Giray’ın durumuna göre Gençlerbirliği’nden Aykut Demir transferini değerlendirebiliriz” dedi.

Kaynak: İHA