Galatasaray'ın Alanya Kampı Yapılan Antrenmanla Tamamlandı

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Alanyaspor ile oynadığı maçın ardından 2012-2013 sezonu devre arası kamp çalışmaları kapsamında bu sabah bir çalışma yaptı.

Alanya’daki Son antrenmanda Alanyaspor karşılaşmasında 45 dakika ve üzerinde forma giyen oyuncular, rejenerasyon çalışması yaptı. Kaleciler Fernando Muslera, Ufuk Ceylan ve Eray İşcan, takımdan ayrı özel bir antrenman gerçekleştirdiler.Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışmasına geçtiler. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı. Son bölümde Scott Piri yönetiminde gerçekleştirilen fiziksel çalışmayla birlikte antrenman tamamlandı.Semih Kaya, sağ kasık adalesindeki zorlanma nedeniyle günü tedavi olarak geçirdi.

Tomas Ujfalusi, takımdan ayrı olarak özel bir program eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.Antrenmanın Sonunda, Alanya’da kamp çalışmalarını sürdüren İskoçya’nın köklü kulübü Rangers’ın 19 Yaşaltı Takımı’nın özel isteğinin ardından iki takım birlikte fotoğraf çektirdi.Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, bu idmanın ardından Alanya’daki hazırlıklarını tamamladı. Saat 13.00’te Alanya’dan hareket ederek Belek’e geçen sarı - kırmızılı ekip, buradaki ilk çalışmasını saat 18.30’da yapacağı antrenmanla gerçekleştirecek.