Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Açıklaması

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligin ilk yarısında yoğun yağış nedeniyle 15. dakikada ertelenen Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak, puan olarak üst sıralarındaki takımlara yaklaşmak istediklerini söyledi.

AA muhabirine konuşan Hamzaoğlu, takımının Antalya kampının yarın sona ereceğini, 9 Ocak'ta ise ligin ilk yarısında yoğun yağış nedeniyle ertelenen Medical Park Antalyaspor maçını oynayacaklarını belirtti.

Bu maça konsantre olduklarını ve iyi hazırlandıklarını vurgulayan Hamzaoğlu, ''Ertelenen Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak ligin ikinci yarısına puan olarak üstümüzdeki takımlara yaklaşarak başlamak istiyoruz'' dedi.

Süper Lig'in ilk yarısında bazı acemiliklerinin olduğunu, rakiplerine karşı iyi mücadele etmelerine rağmen skor ve puan üretemediklerini ifade eden Hamzaoğlu şöyle konuştu:

''Şu anda son sıradayız. İlk yarıda hedeflediğimiz puan durumunun 5-6 puan gerisindeyiz. Rakiplerimize karşı koyduğumuz mücadele ortada, ilk yarıda acemiliğimiz vardı, ikinci yarıya bu ligin takımı olarak gireceğiz. Süper Lig'in ikinci yarısında herkes farklı bir Akhisar Belediyespor izleyecek. Salı günü sabah yapacağımız son antrenmanın ardından havayoluyla Antalya'dan İzmir'e, daha sonra da Manisa'ya geçeceğiz. Manisa'da çarşamba günü yapacağımız Medical Park Antalyaspor maçının saatini bekleyeceğiz. Maçtan sonra Akhisar'a dönerek ikinci yarının ilk maçı olan Eskişehirspor maçının hazırlıklarına devam edeceğiz.''

Erteleme maçında Medical Park Antalyaspor maçında galibiyet hedeflediklerini ifade eden Hamzaoğlu, bu maçın ardından takıma dahil olacak yeni transferlerin de netleşeceğini söyledi.

Şu ana kadar Kardemir Karabükspor'dan Bilal Kısa'yı transfer ettiklerini hatırlatan Hamzaoğlu, ''Transferler konusunda nokta atışları yapmak istiyoruz. Transfer dönemi başladığından bu yana yönetimimizle birlikte birçok futbolcuyla görüştük. Alacağımız oyuncuların takımımıza uyumlu olması gerekiyor. Sahadaki uyum bizim için çok önemli, bu yüzden bunları göz önünde bulundurarak futbolcular ile görüşüyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: Manisa / Mustafa Yıldırım / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA