Araç Belediyespor Sportif Direktörü Mete Bektaş Açıklaması

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor'un sportif direktörü Mete Bektaş, ''Artık su satanından tutun da etli ekmek satanına kadar herkesin bu takıma sahip çıkması lazım'' dedi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde, sezonun ilk yarısını oynadığı 9 karşılaşmadan galibiyet alamadan kapatan Araç Belediyespor, 13 Ocak'ta başlayacak ikinci yarı hazırlıklarını Ankara'da yapılan ''Gençler Ligi'' müsabakalarıyla sürdürüyor.

Kulüp Sportif Direktörü Mete Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında takımın durumunun düzeleceğine inandığını belirterek, takımın başına getirilen Milli Piyango ve Bosna Hersek Hentbol Milli Takımı'nın eski antrenörü Nedzad Masic ile iyi sonuçlar alacaklarını ifade etti.

Kendisi dahil tüm idareci ve oyuncuların taşın altına ellerini soktuklarını aktaran Bektaş, şöyle konuştu:

''Bu şehrin Süper Lig'de bir takımı var diye bu işin içindeyim. Elimizden geldiği kadar bilgimizin yettiği kadar çalışıyorum. Ama artık su satanından tutun da etli ekmek satanına kadar herkesin bu takıma sahip çıkması lazım. Spor, bir şehrin reklamı ise eğer, reklamın alasını bu takım yapar. NTV Spor'da naklen yayınlanan maçlar, Kastamonu için büyük bir reklam.''

Bektaş, Araç Belediyespor ile şehrin profesyonel futbol takımı olan Kastamonuspor'un şehrin iki değeri olduğunu vurgulayarak, şehrin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini kaydetti.

Muhabir: Sinan Özmüş

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA