Kasımpaşa'nın Yeni Transferi İbricic: Hedefleri Olan Bir Kulübe Geldim

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımlarından Kasımpaşa'nın yeni transferi Senijad Ibricic, Antalya'da yeni takımının kamp yaptığı otele gelerek Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz ile bir araya geldi.

Boşnak oyuncu burada kendisini sezon sonuna kadar Kasımpaşa'ya bağlayan sözleşmeye imza attı.Yeni transfer Senijad Ibricic, sözleşmeyi imzaladıktan sonra ilk açıklamalarını da yaparken, hedefleri olan bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Boşnak orta saha oyuncusu Senijad Ibricic, buraya geldiği için çok mutlu olduğunu da dile getirerek şunları söyledi:"Kasımpaşa'nın çok iyi bir takım olduğuna inanıyorum. Shota hocamızla ilk konuşmamızda ondan pozitif bir enerji aldım ve teklifi fazla düşünmeden kabul ettim. Bana anlatılan Kasımpaşa projesi gerçekten heyecan verici bir proje. Kulübün çok büyük hedefleri var. Takım arkadaşlarımla tanıştım, hepsi çok iyi karşıladı beni. Umarım burada iyi bir hava yakalarız ve ligi iyi bir yerde bitiririz." İmza töreninin ardından Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz ise yaptığı açıklamada, Ibricic'in çok iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:"Baktığımız zaman orta sahada ciddi eksikliklerimiz vardı. Hakan Özmert ve Ali Bilgin'in takımdan ayrılışlarının ardından Ibricic gibi bir oyuncunun takıma katılması önemliydi. Orta sahada defansif ve ofansif özellikleri bulunan bir oyuncu. Bize ciddi anlamda katkı sağlayacaktır. İsabetli bir transfer oldu. Umuyorum iyi oyununu sahaya yansıtır ve Kasımpaşamıza katkı sağlar. Sezon başından beri Türkiye'de olduğu için Süper Lig'i tanıyor ve zorluk çekmeyeceğine inanıyorum."Bu arada Boşnak oyuncu Senijad İbricic bugün saat 17.00'de Kasımpaşa'nın yapacağı günün ikinci antrenmanında yeni takımı ile ilk çalışmasına da çıkacak.