Nene'yi evdeki nine ile karıştırmayın

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, siyah beyazlı takımın bugün başlayan Antalya kampında akşam yapılan antrenman öncesi gazetecilerle sohbet etti.

Tecrübeli teknik adam, Siyah Beyazlı takımın gündemindeki konularla ilgili sorulara cevap verdiği sohbette şu ifadeleri kullandı: 'Fernandes'in tedavisi sürüyor. İkinci yarının ilk maçında takımdaki yerini alabilir. Kamp süresinde bir gün takımla birlikte çalışacak, bir gün otelde özel antrenman yapacak. '

Aybaba, yeni transfer Sinan Kurtuluş ile ilgili, 'Sinan Kurtulmuş'u geleceğe yönelik bir planlama doğrultusunda transfer ettik. Henüz 18 yaşında ama performansı ile sürpriz yapabilir. Olcay'ın bize gelemeden önce attığı bir gol görüntüsü vardı. Televizyonda sürekli o gol gösteriliyordu. Şimdi 6 tane gol attı. Sinan da beklentilerin üstüne çıkabilir ' şeklinde konuştu.

Aybaba, bir gazetecinin Nene hakkında yaptığı yorum üzerine ise şunları söyledi: 'Nene transferine bakıyoruz ama henüz bir sonuç yok. Siz Nene'yi evdeki 'Nene ' sanıyorsunuz galiba. Evdeki 'Nene ' ile sahadaki Nene'yi karıştırmayın. '

Tecrübeli teknik adam adı sezon başında ve devre arası transfer dönemi öncesi Beşiktaş ile anılan Galatasaray'ın 32 yaşındaki futbolcusu Milan Baros konusunda bir tasarrufu olmadığını dile getirerek, 'Baros ile ilgili ne şimdi, ne de sezon başında bir talebim yoktu. Kendisi Galatasaray'ın oyuncusu ve bizim transfer çalışmalarımız içinde yer almıyor ' dedi.