Göztepe’den Çifte İmza

PTT 1.Lig’de Play-off’u hedefleyen Göztepe, devre arası transfer çalışmalarında Karşıyaka’dan Orhan Taşdelen ile Akhisar Belediyespor’dan Hakan Ateş’i kadrosuna dahil etti.

Karşıyaka’nın alacaklarını ödememesi sebebiyle serbest kalan oyuncu Orhan Taşdelen, Göztepe ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 1999 yılında Gaziantepspor altyapısında futbola başlayan Orhan Taşdelen, Göztepe’ye transfer olmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Göztepe gibi hedefleri olan bir kulübün futbolcusu olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Göztepe bulunduğu her yerde adından söz ettiren büyük bir camiadır. Bizde bu büyük kulübün adını yeşil sahalarda en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Göztepe, uzun yıllar Akhisar Belediyespor’da futbol oynayan Hakan Ateş’i de kiralık olarak yarım sezon boyunca kadrosuna dahil etti. Akhisar Belediyespor’da futbol yaşantısına başlayan 1988 doğumlu oyuncu Hakan Ateş, 2007 yılında kendisini profesyonel yapan imzayı attı. Hakan Ateş, Akhisar Belediyespor formasıyla 80 resmi maça çıkmış ve bu süreçte 3 şampiyonluk yaşamıştı. Göztepe’ye faydalı olmak için geldiğini söyleyen Ateş, “Göztepe’yi hak ettiği yerlere taşımak için özveri ile sahada mücadele edeceğim. Göztepe gibi büyük bir camiada forma giymek ve ateşli taraftarının önünde futbol oynayacak olmak beni çok heyecanlandırıyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA