Futbol Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, kaleci Fatih Kaldan'ın sözleşmesi feshedildi.

Alınan bilgiye göre, kırmızı-siyahlı kulüpte, İbrahim Yavuz, Ümit Tütünci ve Mustafa Emre Horoslu'nun ardından kaleci Fatih Kaldan'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Kaldan'ın, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay ile anlaştığı öğrenildi.

Kadro dışı bırakılan Faruk Bayar, Eser Yağmur ve Serkan Özsoy'dan kendilerine kulüp bulmaları istenmiş, kaleci Yavuz Eraydın da aldığı ücrette indirim teklifini kabul ettiği için takımda kalmıştı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor, ara transfer dönemindeki tek transferi, Medical Park Antalyaspor'dan Deniz Aslan'ı sezon sonuna kadar kiralayarak gerçekleştirmişti.

Transferi düşünülen Finlandiyalı futbolcular Drilon Shala ve Alexandr Kokko ise takımın, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki hazırlık kampında deneniyor.

Bursaspor'un Finlandiyalı oyuncusu Petteri Forsell'in sezon sonuna kadar kiralanması amacıyla başlatılan transfer görüşmeleri de devam ediyor.

Bu arada, takıma destek amacıyla ''Bir Katkı da Sen Ver'' sloganıyla kampanya başlatıldı. Kampanya hesap numaraları, Vakıfbank , İş Bankası , TC Ziraat Bankası , ING Bank , Bank Asya olarak belirtildi.

Muhabir: Selma Kocabaş

Yayıncı: Sedat Gök

Kaynak: AA