Fenerbahçe Coch'u Roberto İniguez: 20-25 Çok İyi Oynadık ve Kazandık

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası 8’li Finalleri’nin ikinci yarı final maçında Ceyhan Belediyesi’ni 66-57 yenen Fenerbahçe finalde Galatasaray’ın rakibi olurken oyuncular büyük sevinç yaşadı.

Maçtan sonra yapılan basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Coch'u Roberto Iniguez, “Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Ama sonrasında 20-25 dakika çok iyi savunma yapınca maçı kazanan taraf olduk. Maçı da kazanmamızı sağlayan etken bu oldu.” dedi.

Birsel Vardarlı: Bizim için önemli bir galibiyet olduFenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın kaptanı Birsel Vardarlı, etkili bir oyunla galip ayrıldıklarını belirterek, "Genel olarak iyi oynadık. Finalde de rakibimizi yenerek, kupayı kaldırmak istiyoruz." dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Birsel Vardarlı, "İyi oynadık. Ancak son periyotta bir enerji kaybı yaşadık ama kazandık. Finale adımızı yazdırdık. Bir sonraki maçımız Pazar günü ve o güne kadar dinleceğiz. Finalde de kupayı kaldırmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Finaldeki rakipleri Galatasaray için de bir açıklama yapan Vardarlı, "Galatasaray maçı bizim için çok önemli. Güçlü ve saygı duyulması gereken bir takım ve aynı zamanda iyi de bir takım. Her iki takımda yarın kazanmak için oynayacaktır." ifadelerini kullandı.Sarı - lacivertli ekibin oyuncularından Angel McCoughtry ise “İyi bir rakibe karşı oynadık. Bütün maçların zorlu geçeceğini biliyorduk. Kazandığımız için mutluyuz.” diye konuştu.

Ceyhan Belediyesi Coch'u Atilla Keskin ise yaptığı açıklamada, “Turnuva boyunca bütün karşılaşmalar dengede geçti. Bugün iyi oynayamadık. Arada bir gün zaman vardı ama sadece takımımızı mental olarak hazırladık. Fenerbahçe karşısında çok fazla top kaybettik. Son 5 dakika içerisinde farkı indirdik ama bu yeterli olmadı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Önümüzde lig var ve buna bakacağız. Basına da teşekkür ediyorum, bizleri yakından takip ettiği için.” diye konuştu.

Ceyhan Belediyesi oyuncularından Asena Yalçın ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Rakibimizin gücünü biliyorduk. Biz de ekimizden geleni yaptık. Ancak maçı kaybettik. Şimdi lige konsantre olacağız.” dedi.