Erdemirspor İçin Dayanışma Gecesi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor yararına dayanışma gecesi düzenlendi.

Kulüp Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Büyük Ereğli Anadolu Oteli'nde gerçekleştirilen gecede yaptığı konuşmada, geleneksel hale getirdikleri dayanışma gecesine takımlarının teknik heyeti ve oyuncularının yanısıra Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'nda çalışan işçilerin katıldığını söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde kulübü daha iyi noktalara taşıma hedefinde olduklarını ifade eden Odabaş, şöyle konuştu:

''Basketbolcularımız, teknik heyet ve kulüp personelimizi, kulübü ayakta tutmak için alınteri döken işçilerimizle bir araya getirdik. Onların kimleri temsil ettiğini görmelerini istedik. Bununla da performanslarını bir o kadar daha arttırmalarını temenni ediyorum. Kulüp, işçilerimizin destek çıkmasıyla büyüyecek ve gelişecektir. İşçilerimiz kulübe sahip çıkmadığı sürece bu teşkilatın ayakta durma şansı yoktur. Onun için hep birlikte bu çınarı büyütmek, kollarını arttırmak ve daha iyi yerlere gelmek için birlikte yürüyeceğiz.''

Gecede Erdemirsporlu oyuncular Sean Marshall, Gerrod Handerson ve Jure Balazic ERDEMİR'li işçilerle müzik eşliğinde oynadı.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş /Ferdi Akıllı / Hüseyin Yeşilkavak

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA