İBB Başkanı Kalkancı: Webo'yla Konuşuyoruz, Büyük Kulüpte Oynamayı İstiyor

Fenerbahçe, Pierre Webo için İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la görüşmelere başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Çağatay Kalkancı konu ile ilgili flaş açıklama yaptı.Transferde Son iki güne girilirken Fenerbahçe çalışmalarını hızlandırdı. Eski futbolcusu Emre Belözoğlu'nun ardından Webo'nun da Fenerbahçe forması giymek üzere olduğu belirtildi. Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını cevaplayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Çağatay Kalkancı, "Görüşmelerimiz başladı.

Artık iş Fenerbahçe'de bitiyor. Henüz para konuşmadık; ama bir transfer müzakeresi içerisindeyiz. Transferde olmaz diye bir şey yok. Webo'yu satmak düşüncesinde değildik; fakat kulübümüzün çıkarları gereği mevcut durumu değerlendirebiliriz." dedi.

WEBO GİDİYOR VİTTEK GELİYOR
Pier Webo'yla transfer konusunu her zaman konuştuklarını dile getiren başkan Kalkancı, "Her futbolcu büyük takımda oynamayı istiyor. Pier'le bunu hep konuşuyoruz. Kendisi Fenerbahçe'de oynamayı istiyor. Onun bu yönde hep talebi var. 'Kulübüm de mutlu olsun, ben de' diyor. Müzakereden kulübümüzün çıkarları doğrultusunda bir Sonuç çıkarsa bu transfer olabilir. Olmayacak diye bir şey yok." diye konuştu.

Bu arada bu gelişme üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Webo'nun boşluğunu Trabzonspor'dan Vittek ile doldurmak için harekete geçti. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulundan alınan bilgiye göre, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bugün Robert Vittek konusunda kulübe teklifte bulunduğu bildirildi.