F.Bahçe bombaları ardı ardına patlatıyor

Ara taransfer döneminde ezeli rakibi G.Saray'ın gölgesinde kalan Fenerbahçe düğmeye bastı. Emre Belözoğlu ile anlaşan Sarı-Lacivertliler, bugün de Büyükşehir Belediyespor'dan Webo ile el sıkıştı. Fenerbahçe, Andres Santos, Reto Ziegler ve Belhanda için de harakete geçti.

Ara transferde Younes Belhanda başta olmak üzere birçok futbolcuyla ilgilenen ancak sessiz kalan Fenerbahçe, eski futbolcusu Emre Belözoğlu ve İBB'li Webo'nun transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Ortaya sahaya, eski futbolcu Emre Belözoğlu'nu yeniden getiren Fenerbahçe, milli futbolcuyla iki buçuk yıllık sözleşme imzalayacak ve Atletico Madrid'e bonservis ücreti ödemeyecek. Fenerbahçe, forvete ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Kamerunlu oyuncusu Webo'yu aldı. 31 yaşındaki oyuncu için İBB'ye 3 milyon Euro ödenecek.

EMRE YENİDEN FENERBAHÇE'DE


Sarı lacivertliler sezon başında yollarını ayırdığı Emre Belözoğlu'nu yeniden kadrosuna kattı. Sarı lacivertliler Atletico Madrid'e bedelsiz olarak transfer olan milli futbolcuyu transfer etti. 31 yaşındaki milli futbolcu geçtiğimiz sezon Bursa karşılaşması sonrası Aykut Kocaman ile yaşadığı tartışmanın ardından sezon sonunda sarı lacivertli kulüp ile yollarını ayırmıştı. Atletico'da mutsuz olan Belözoğlu forma şansı bulamadığı İspanyol takımından ayrılarak 2.5 yıllığına F.Bahçeli oldu.

BELHANDA CUMA GÜNÜ GELİYOR

Fenerbahçe, 23 yaşındaki Faslı yıldız Belganda ile anlaşmaya vardı ve oyuncunun kulünü Montpellier ile yapılan görüşmelerde de artık sona gelindi. Montpellier'in talep ettiği 10 milyon euroluk bonservis bedelini 8 milyon euroya kadar çeken sarı-laciverli yönetim, Fransız kulübünün'bir sonraki satıştan pay' isteğini de kırmayı başardı. Montpellier ile ödeme takvimi konusunda bugün - 30 Ocak- saat 10:30'da Paris'te son kez masaya oturan Fenerbahçe'nin bu transferi resmi olarak cuma günü açıklaması bekleniyor.

WEBO'NUN BONSERVİSİ 3 MİLYON EURO

Fenerbahçe yönetimi Emre'nin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Pierre Webo ile de anlaştı. Sarı-Lacivertliler, Webo için İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Kamerunlu oyuncuyla da 2,5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

ZİEGLER YA DA SANTOS

Sol kanata da bir takviye yapmayı düşünen Fenerbahçe'de rota Andres Santos ve Ziegler'e çevrildi. Fenerbahçe eski göz ağrıları Ziegler ve Santos için de harekete geçti. Ziegler'i yeniden kiralamak isteyen Fenerbahçe'de tek sorun kulübü Juventus'un bonservisiyle birlikte vermek istemesi. Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, iki gün önce Andre Santos ile görüştü. Andre'nin de gelme ihtimali var. İki seçenekten biri olacak gibi gözüküyor.