Yeşilyurt’u 3-0 Yenen Vakıfbank Kupada Yarı Finalde

VakıfBank, Teledünya Bayanlar Türkiye Kupası rövanş maçında, Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt’u 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Ligde ve Avrupa’da yoluna namağlup devam eden VakıfBank, Teledünya Türkiye Kupası’nda da iddiasını sürdürdü. Sarı-siyahlı ekip, ilk maçta 3-0 yendiği rakibini rövanşta da aynı skorla mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın başından itibaren Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt’a üstünlük kuran VakıfBank, rahat tempoda götürdüğü ilk seti 25-20 aldı. İkinci sette de etkili oyununu sürdüren Sarı - siyahlılar, bu seti de 25-14 önde bitirdi. Son sette arayı açan VakıfBank, farka gitti. Seti 25-8, maçı da 3-0 kazanarak yarı finale yükseldi.

GİOVANNİ GUİDETTİ: ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ
VakıfBank antrenörü Giovanni Guidetti, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Rövanş maçında da takımım disiplinden taviz vermedi ve rakibin dengesini bozarak net bir galibiyet aldı. Maç ayırt etmeden aynı performansla mücadele eden oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu kupada şampiyon olmak istiyoruz, hedefimize emin adımlarla yürüyoruz.” dedi.