Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor

Devre arası kamp çalışmaları için Antalya'da bulunan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Bordo-mavili futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Oteli'nin futbol sahalarında akşam antrenmanı gerçekleştirdi.

Bordo-mavililer, antrenmanda önce kondisyon, ardından yarı sahada topla taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Ülkesinden dönerek kampa katılan Brezilyalı orta saha oyuncusu Alanzinho, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Göğüs ağrısı bulunduğu belirtilen Giray Kaçar ile izinli olmamasına rağmen kampa henüz katılmayan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, antrenmanda yer almadı. Colman için noter tespiti yapılmaya devam edildi. Dün akşam sol ayak bileğinden sakatlanan Marek Sapara ve idmanın sonlarına doğru kasık bölgesinden sakatlanan Slovak defans oyuncusu Marek Cech de idmana katılmadı.

Teknik direktör Şenol Güneş, antrenman sırasında gazetecilerin yanına gelerek bir süre sohbet etti. Güneş, bir gazetecinin, ''Gelmeyen futbolcularla ilgili noter tespitine devam edilecek mi-'' sorusunu ''Gazetecilerden de kampa geç katılanlar oldu, sizin de tespit yapmanız lazım'' şeklinde esprili şekilde cevapladı.

Kaynak: AA