Osmangazi Belediyespor Başarıya Doymuyor

Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcusu Songül Konak, 2:12:33’lük derecesi ile tüm zamanların en iyi 2. derecesini yaparak Bursa’nın gururu oldu.

Hayatın her alanına yaptığı yatırım ve hizmetlerle dikkat çeken Osmangazi Belediyesi , spor alanında da farkını ortaya koyuyor . 26 farklı branşta toplam 2 bin 500 sporcu ile mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları , gerek takım , gerekse ferdi spor dallarında çok önemli başarılara imza atmayı sürdürüyor .

İstanbul’daki Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen 2012 yılının son salon yarışmasında mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcularından Songül Konak , yıldızlar kategorisinde 2 : 12 : 33’lük derecesi ile tüm zamanların en iyi 2 . derecesini kazandı . 800 metre bayanlarda Enka Spor Kulübü’nden Aslı Arık 2 : 10 . 66’lık derecesiyle ilk sırada yer aldığı yarışta , yılın en iyi ikinci derecesini yapan Konak , bu başarısı ile , Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nda ( EYOF ) gözünün altın madalyada olduğunu herkese göstermiş oldu .

16 yaş altı ve yıldızlar kategorisinde Osmangazi’nin almış olduğu diğer dereceler ise şu şekilde : Yıldızlar kategorisinde , Rumeysa Efe , 60 metre kısa mesafe ve uzun atlamada , Melike Kara , gülle atmada , Hatice Özyürek , 400 metrede altın madalya kazanarak Bursa’nın gururu oldu . Atletizm müsabakalarında Miraç Çınar gülle atmada ikinci olurken , Kevser Akgül 800 metrede , Eda Destan uzun atlamada , Emine Acar ise gülle atmada üçüncü oldu .

16 yaş altı kategorisinde ise Tuğba Yeni 400 metrede , Melek Zübeyde Şahinoğlu ise uzun atlama ve 200 metrede altın madalya kazanarak yarışmalara damga vuran isimler oldu .

Kaynak: İHA