Liverpool parlıyor

Premier Lig’in 21. haftasında Liverpool, Sunderland’i 3-0 mağlup ederek son yedi maçtaki beşinci galibiyetini aldı.

Sezon başındaki istikrarsız görüntüsünü yavaş yavaş üzerinden atan Liverpool, Sunderland karşısında iyi bir performans ortaya koyarak sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Merseyside ekibinin gün içerisinde Chelsea 'den 12 milyon sterlin karşılığında transfer ettiği Daniel Sturridge de karşılaşmayı tribünden izledi.

İlk yarıda dominant bir oyun ortaya koyan Liverpool, ilk golü 18. dakikada buldu. Suarez 'in harika pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Raheem Sterling, klas bir aşırtmayla takımını Sunderland karşısında 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Brendan Rodgers 'ın ekibi, 25. dakikada Luis Suarez 'le farkı ikiye çıkarttı. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Uruguaylı golcü, Cuellar 'ı mağlup ederek bu sezonki 14. golünü kaydetti: 2-0.

İlk yarı Liverpool 'un 2-0 'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarıda da Liverpool 'un dominasyonu devam etti. Steven Gerrard 'ın uzun mesafeli pasında olağanüstü bir kontrolle topu önüne alan Luis Suarez, 52. dakiakda net bir vuruşla Sunderland ağlarını havalandırarak skoru 3-0 'a getirdi.

Kalan sürede özellikle Steven Gerrard 'ın etkili oyunu dikkat çekerken, Liverpool kalesinde pozisyon görmeden karşılaşmayı 3-0 'lık galibiyetle noktaladı.

Bu sonuçla Liverpool, puanını 31 'e çıkartırken 8. sıraya yükseldi. Sunderland ise 22 puanla 15. likte kaldı.