Kardemir D.Ç. Karabükspor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir D.Ç Karabükspor, Antalya Belek’te top başı yaparak ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Yaklaşık 10 gün sürecek olan Belek kampına oldukça neşeli ve keyifli idman ile başlayan Kardemir D.Ç Karabükspor’da yüzler gülüyor. Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, futbolculara verdikleri programları uygulayarak kampa başladıklarını söyleyerek, “Dün akşam itibari ile tam kadroyla Antalya kampımıza çok güzel bir şekilde keyifle başladık. Burada 10 gün sürecek kamp programımızda 3-4 tane hazırlık maçı oynayacağız. Sakatımız yok. Çok mutluyuz. Transfer konusunda orta sahaya takviye olarak Umut Sözen ve Hakan Özmert’i aldık bir tanede yabancı stoper oyuncu alacağız” dedi.

Ligin ilk yarısında yakaladıkları istikrarlı ivmeyi devam ettirmeye çalıştıklarını da anlatan Bakkal, “Kadromuzda bulunan Mabiala ve Lualua 7 Ocak’a kadar burada bizimle çalışacaklar. Daha sonra Afrika kupasına katılmak üzere milli takımlarına gidecekler. İnşallah sakatlık olmadan dönerler. Bu iki futbolcumuzun takımları finale kalırsa 5 maç aramızda olmayacaklar. Eğer ilk maçta elenirlerse Trabzonspor maçı sonrası aramızda olabilir. Bizimde ligin ikinci yarısı ilk maçımız deplasmanda Trabzonspor ile olacak. Trabzonspor maçına çok iyi başlamak istiyoruz” açıklamasında bulundu .

Kaynak: İHA