Futbolda İl Birincileri Şampiyonluk Kupasını Aldı

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliğini iki sezondur üst üste Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu kazandı.

Antrenör Fatih Kula yönetimindeki Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Oklu Türkiye Şampiyonası Erzurum’u temsil edecek. Yıldızlarda toplam sekiz, üst üste de altı şampiyonluk kazanan Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu küçüklerde de üst üste ikinci kez şampiyon olmanın gururunu yaşıyor. Küçük erkeklerde şampiyon olan okulda büyük bir sevinç yaşanıyor. Küçük erkeklerde ikinciliği Alpaslan İlköğretim Okulu kazanırken, üçüncülüğü Kayakyolu İlköğretim Okulu kazandı. YILDIZLARDA İPİ KOCATEPE VE ŞENKAYA GÖĞÜSLEDİ Erzurum GHSİM tarafından düzenlenen Okullararası Yıldızlar Futbol İl Birinciliği maçlarında da erkeklerde Kocatepe İlköğretim Okulu Kızlarda da Şenkaya İMKB 75. Yıl YİBO şampiyonluğu kazandı. Erkeklerde ikinciliği Ömer Nasuhi Bilmen İlköğretim Okulu ikinci, Alpaslan İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. Bayanlarda ise ikinci Dumlu İlköğretim Okulu olurken, 50. Yıl İlköğretim Okulu üçüncü oldu. İki yaş kategorisinde yapılan müsabakalardan sonra dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Okulların kupaları GHSİM Spor Şube Müdürü Bülent Telkidöğen, Okul Sporları Görevlisi Turan Ağar ve Milli Eğitim Müdürlüğü İl Koordinatörü Alpaslan Topçu tarafından verildi.

Kaynak: İHA