Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 4. Grup’ta mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı, Fen Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Hem futbol hem de basketbol branşlarında sosyal sorumluluk projesi kapsamında her hafta bir okulu ziyaret eden Boluspor Kulübü, bu hafta Fen Lisesi’ne gitti. “İyi ahlak, iyi spor, işte Boluspor” sloganıyla yola çıkan kırmızı-beyazlı ekipte futbol takımı kampta olduğu için ziyarete basketbol takımı katıldı.

2012 yılında Bolu’da liseler arası basketbol turnuvasında birinci olan Fen Lisesi’ni ziyaret eden Boluspor Basketbol Takımı, öğrencilerle sohbet etti. Ziyarete Boluspor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner, Tesisler As Başkanı İlker Aktaş, Boluspor Basketbol Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Zorlu, Basketbol Genel Menajeri Sacit Kilitçi, Basketbol Takımı Baş Antrenörü Atalay Gemen ve basketbolcular katıldı.

Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner, gençlere Boluspor sevgisini aşılamak için bu ziyaretlere önem verdiklerini ifade ederek, ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözünü hatırlatarak öğrencilerin spor yapmalarını istedi.

Ziyaretin ardından 2012 yılında liseler arası basketbol turnuvasında şampiyon olan Fen Lisesi’nin müdürü İbrahim Doğan ve beden eğitimi öğretmeni Serap Çiftçi’ye plaket verildi.

Ayrıca, basketbol takımı oyuncularının imzaladığı forma ve basketbol topları da okula hediye edildi. Etkinlik, basketbolcular ile öğrencilerin soru cevap bölümüyle sona erdi .

Kaynak: İHA