Meireles'ten 'İçki' Açıklaması

Meireles: “İçkiyle aram yoktur. Hele alkollü araba asla kullanmam. Bunu iddia edenler kanıtlasınlar. Yanımızdan geçen kadınların bile bizimle eğlendiklerini yazmışlar. Ayıp..”

Galatasaray derbisindeki'Tükürük' olayının şokunu daha yeni yeni üzerinden atan F.Bahçe'nin yıldız futbolcusu Meireles dün de güne şok bir haberle uyandı.. İzin günün arefesinde Kuyt'la birlikte gece gezmesine çıkan Portekizli oyuncu, magazin sayfalarındaki fotoğrafını görünce kendisini savundu.

'ÇOK SIKILIYORUM'

Vatan'a özel yaptığı açıklamalarda gazetelerde çıkan'Alkollü araba kullandı, gece kulübünde basahladı' haberine isyan eden Meireles şu ifadelerle hakkındaki iddiaları yalanladı:
“Herkes bilsin ki ben alkol sevmiyorum. Kullandığımı gören varsa çıksın söylesin. Kaldı ki hem içmişim hem de alkollü araba kullanmışım. Yapsam yaptım derim aynı tükürük olayında olduğu gibi. Alkollü şekilde araba kullanmanın başkasının canını tehlikeye attığını bilmiyor muyum?

İngiltere'den bulvar gazetelerinin bu tip haberlerine alışığım ama yazılanlar beni çok sıkıyor. F.Bahçe'yi tercih ederken İstanbul'un sosyal bir şehir olduğunu bilerek geldim.

'KULÜP BİLİYOR'
Ailem, Kuyt'ın ailesiyle birlikte 2 gün üst üste Jennifer Lopez konserine gitti. Ben de boş vakitlerimde boğazdaki balık restoranlarını keşfediyorum. Dışarıda bir mekana gittiğimi zaten kulüpten biliyorlar. Hem de ertesi gün izin günümüz. Mekanda yanımızdan geçen bayanları bile bizimle eğlendirdiler” ifadelerini kullandı.