Birsen: Eskişehirspor Hem Ligde Hem De Kupada İddialı

Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, Eskişehirspor’un ligde ve kupada iyi bir noktada olduğunu söyledi.

Taraftarların ve kentin takımın arkasında durması gerektiğini belirten Birsen, “Eskişehirspor taraftarı gerçek gücünü gösterdiğinde, Eskişehirspor’a destek verdiğinde daha üst sıraları zorlayacağımızı ve Avrupa kupalarına veya Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz hayal değil.” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Orduspor’u konuk eden Eskişehirspor, 87. dakikada Necati’nin penaltı golü ile galibiyeti elde etti. Bu sonuçla kırmızı siyahlı takım puanını 28’e yükselterek 6. sırada yer aldı. Türkiye Kupası grup maçlarında da perşembe günü Trabzonspor ile karşılaşacak olan takım, gruptan çıkabilmek için bu maçı kazanması ve rakibi Antalyaspor’un puan kaybetmesini bekliyor. Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda Perşembe günü saat 19.30 başlayacak olan karşılaşmayı Koray Gençerler yönetecek. Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, Eskişehirspor’un hem ligde hem de kupada iyi bir noktada olduğunu söyledi.

“Ama daha iyi neden olmasın? Eskişehirspor taraftarı gerçek gücünü gösterdiğinde, Eskişehirspor’a destek verdiğinde daha üst sıraları zorlayacağımızı ve Avrupa kupalarına veya Şampiyonlar Ligine gitmenin hayal olmadığının altını çizmek istiyorum.” diyen Asbaşkan Birsen, Eskişehirspor’u seven tüm taraftarların ve Eskişehir halkının takıma destek vermesini istedi.Birsen, perşembe günü oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında uygulanacak bilet fiyatları hakkında bilgi verdi. Birsen, “ Önümüzdeki Perşembe günü oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası Trabzon maçının bilet fiyatlarını açık 10 TL, Kapalı 20 TL, Nefer 20 TL, Kapalı A 75 TL, B 60 TL ve Kapalı C 50 TL olarak belirlenmiştir. Tüm Eskişehir halkını Eskişehirspor sevenlerini perşembe günü oynayacağımız Trabzonspor maçına davet ediyoruz. Tribünlerimizi hınca hınç ala bildiğince doldurarak Eskişehirspor’a sahip çıkmalarını, Eskişehirspor’a destek vermelerini bekliyoruz.” diye konuştu.