Ünal Aysal: Drogba Yönetimimizin Taraftarlara Hediyesidir

Galatasaray Kulubü Başkanı Ünal Aysal, Didier Drogba'nın kendilerine yakıştığını ve faydalı olacağını düşündüğünü söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın ünlü futbolcu Didier Drogba'nın Galatasaray ile anlaşmasının ardından Galatasaray TV'ye açıklamalarda buunan Başkan Ünal Aysal, transferden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Bu transfer birkaç gündür devam eden bir araştrmaydı. Bu sabah direk masaya oturduk ve akşam saatlerinde de transferi neticelendirdik. Bize yakışan bir oyuncu. Faydalı olacağını da düşünüyorum. Son derece mutluyum. Bu transfer bütün taraftarlara yönetimimizin bir hediyesi olsun. Bütün büyük kulüpler, hedeflerine büyük oyuncularla ulaşıyoruz. Aynı zamanda gözümüz genç oyuncularda. Zaman içinde gençleri aynı hedeflere yöneltmek istiyoruz. '' diye konuştu.

Öte yandan transfer bittikten Sonra Droba ile bir telefon görüşmesi yaptığını ifade eden Başkan Aysal, şunları kaydetti:
"Drogba, Galatasaray gibi büyük bir takıma gelecek olmaktan dolayı Son derece mutlu. Ben kendisiyle telefonla da görüştüm. Hocamız da kendisiyle telefonla görüştü. Sonunda Galatasaray'a gelmeye karar verdi. Onun için de yerinde bir karar olduğnu düşünüyorum. İnşallah hayırlı olacaktır.''
Başkan Ünal Aysal, transferin Son günleri yaklaşmasına rağmen "Hocamızın bir isteği varsa kapamaya çalışırız." dedi.