Tolunay Kafkas, Bordo-mavili Kulübe Geldi

Trabzonspor’da teknik direktörlük görevine getirileceği belirtilen Tolunay Kafkas, kulübe geldi.

Bordo-mavili ekipte, teknik direktör Şenol Güneş’in istifasının ardından bugün de Güneş’in yardımcıları Ünal Karaman, Özcan Bizati, Şeref Çiçek, Mehmet Kulaksızoğlu ve Turgut Kural da görevi bıraktı. Bu karar üzerine ise daha önce saat 11.30’da yapılacağ antrenman ise iptal edildi. Ancak antrenman için tesislerde toplanan futbolcular, idman sahasında çıktı. Saha içerisinde toplu halde bir süre oturan futbolculara, takım kaptanı Tolga Zengin bir konuşma yaptı. Bu arada, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen bir grup taraftar, Şenol Güneş ve takımlarına destek verdi. Kısa bir süre görüntü almalarının ardından basın mensuplarına kapatılan idmanda daha sonra sahası içerisinde oturan futbolcuları yanlarına çağıran taraftarların, sözcüleri aracılığıyla, “Ne kadar kaybederseniz kaybedin, biz sizin yanındayız. Başınızı öne eğmenize gerek yok. Biran önce toparlanacağınıza yürekten inanıyoruz. Desteğimiz daima sizinledir.” dedikleri bildirildi.

Futbolcular adına kaptan Tolga Zengin’in de; “Hepimiz Trabzonspor’un bu durumu hakketmediğinin bilincindeyiz. Biran önce toparlanmamız gerektiğini biliyoruz. Buraya kadar gelerek bize destek vermeniz büyük anlam taşıyor. Hepimiz Trabzonsporluyuz ve artık bu gidişata dur demeliyiz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz.” diye cevap verdiği kaydedildi.Daha sonra futbolcular kulüp binasına giderken, taraftarlar da tesislerden ayrıldı. Grup, tesislerden çıkarken de ''Şenol hoca sen bizim Güneşimizsin' şeklinde tezahürat yaptı. Bir polis ekibi de tesislere gelerek olası taşkınlık ve tepkiye karşı önlem aldı.KAFKAS, TESİSLERE GELDİ

Şenol Güneş’in istifasının ardından Başkan Sadri Şener tarafından göreve getirileceği açıklanan dün gece Trabzon’a gelen Tolunay Kafkas, bu sırada tesisleri geldi. Kulüp görevlilerinden birisinin kullandığı araçla tesislere giriş yapan Kafkas’ın, asbaşkanı Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir kez daha görüşmesi ve transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Büyük oranda anlaşma sağlandığı öğrenilen genç teknik adamın, bir sorun çıkmaması halinde akşam saatlerinde yapılacak idmanda takımın başında sahaya çıkacağı bildirildi.