Çapar: Üzgünüz Ama Önümüzde 15 Maç Daha Var

PTT 1. Lig'in 19. haftasında Adanaspor evinde karşılaştığı MKE Ankaragücü'ne 1-0 yenilirken Adanaspor'un Yardımcı Teknik Direktörü Cevdet Çapar, "Kaybettik, üzgünüz ancak önümüzde 15 maç daha var.

Bu maçları kazanmak için yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Çapar, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ikinci yarı itibarıyla telafisi olmayan maçlar oynadıklarını söyledi.

Ankaragücü maçının da bunlardan biri olduğunu anlatan Çapar, "Ankaragücü takımına kaybettik. Tabi ki üzgünüz. Cumartesi pazar oynanan maçlardan sonra herkesin puan kaybettiği bir haftada bizim kazanmamız halinde avantaj elde edecektik." diye konuştu.

Çapar, sadece avantaj kaybettiklerini belirterek, şöyle devam etti: "İçerde kaybettik. İnşallah bunu ileri ki haftalarda telafi etmek için takım elinden geleni yapacaktır. Önümüzde daha 15 maç var. En iyi şekilde bu maçları kazanmak için yolumuza devam edeceğiz. Kaybettik üzgünüz. Ama önümüzde daha çok maç var."Ankaragücü Yardımcı Teknik Direktörü Aykan Atik ise Adanaspor ile alakalı bir haftadır çalıştıklarını ve sporculara bilgi verdiklerini bildirdi. Atik, Teknik direktör Mustafa Kaplan'ın talimatları doğrultusunda sahaya çıktıklarını anlatarak, sahada Adanaspor'a oyun oynatmamaya çalıştıklarını ifade etti.

Atik, oyuncuları verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek, şunları söyledi: "Goller kaçırdık, farklı da bitebilirdi. Kesinlikle hak ettiğimizi düşünüyorum. İyi oynadığımız maçlarda doksan dakikayı getiremiyorduk. Bugünkü maç bizim için çok önemliydi. Oyuncularımız taktiksel disiplin içinde 90 dakika savunma anlayışından kopmadan maçı bitirdi. Bunun sonucunda Adanaspor maçından galip olarak ayrılmış oluyoruz. "