Samet Aybaba: Derbide Daha Önceki Ritmimizi Yakalayamadık

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray derbisinde daha önceki maçlarda yakaladıkları ritmi yakalamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.


Siyah-beyazlı takımın deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli çalıştırıcı, "Maça şok bir gol yiyerek başladık. Sağ taraftan yapılan ortada solden gelen oyuncu vurdu. Maça iyi konsantre olup başlayamadık. Uzun süre oyuna adapte olmakta zorluk çektik. Galatasaray'a istediğimiz bir baskıyı yapamadık. Biz kenarları kullanmakta sıkıntılar yaşadık. Almeida'nın olmaması bütün planlarımızı alt üst etti. Holosko ile ileri uçta top tutmakta zorluk çektik. Takım olarak bundan önce yakaladığımız ritmi yakalayamadık." dedi.

Aybaba, Almeida'nın oyunda olmamasından dolayı ileri uçta topu tutmakta zorlandıklarını ve maçta santrfor eksikliği yaşadıklarını kaydetti.

Bir gazetecinin "Takımın zirvesinde yer alan takımlara karşı istediğiniz başarıları alamıyorsunuz?" sorusuna ise Samet Aybaba, "Böyle maçlara konsantre olmakta zor oluyor. Biz güçlü takımlara karşı basit oynayarak ağırlık koyuyorduk. Bu tip oyuncularımız yoktu." diye konuştu.