Denizlispor Haftalar Sonra Galip

PTT 1. Lig’in 19. haftasında Denizlispor kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ilk yarıda bulduğu 2 golle 2-1 mağlup ederek haftalar sonra galip geldi.

Az sayıda taraftarın izlediği maça hızlı başlayan ev sahibi Denizlispor, ilk yarıyı Veli ve Üstün’ün golleriyle 2-1 önde kapattı. İkinci yarıda oyunun üstünlüğünü ele geçiren ve maç sonuna kadar rakibine oranla daha baskılı bir futbol sergileyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Serdar’ın golüyle farkı bire indirdi. 2-1’den sonra beraberliği sağlamak için rakibine baskı kuran konuk ekip, ele geçirdiği fırsatlardan yararlanamayınca maç Denizlispor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, “Bu maçta nasıl hatırlanmak istiyorsak öyle bir mücadele ortaya koymak istedik. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Bizim için iyi bir maç oldu. Çok önemli bir rakibe karşı galip geldik. Tüm takımlar iç veya dış sahaya bakmadan iyi mücadele ediyor. Rakibimiz geçen hafta kendi sahasında mağlup olmuştu. Bu mağlubiyeti bizim maçta telafi etmek istiyordu. İlk yarıda iyi mücadele ettik. Farkı artıracak pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. İkinci yarıda gol yedik. 2-1’lik sonuç hep tehlikelidir. Galibiyeti korumayı bildik. Verilen mücadele ve oynanan futboldan memnunum. Oyuncularımı kutluyor, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Denizlisporlu futbolcu Veli, “Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Geçen haftaki kötü futbolu telafi etmemiz gerekiyordu. İkinci yarıda üstünlüğümüzün de verdiği etki ile skoru korumaya gittik. Bizim için çok önemli bir galibiyetti” dedi.

Kaleci İsmail, “Sahaya kim çıkarsa çıksın en iyisini yapmak için çalışıyor. Yeni bir takımız. Belli bir takım olgusu içine giriyoruz. Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu. Gelecek haftalarda bu çıkışımızı sürdürerek rahat bir nefes almak istiyoruz” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu, "İlk yarı rakibimiz bizden daha iyiydi. İkinci yarı biz daha iyiydik. Gerekli değişiklikleri yaptık. Rakibimizi kutluyoruz. İkinci golü bulamadık. Rakibimiz maçın sonlarında iyi kapandı” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Volkan da, “İkinci yarıda özellikle iyi mücadele ettik ve Gol pozisyonları bulduk. Ancak puan getirecek ikinci golü bulamadık. Gelecek haftalarda bu mağlubiyeti telafi edeceğiz” dedi .

Kaynak: İHA