Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına polis gözetiminde başladı

Spor Toto Süper Ligi'nde dün oynanan maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 4-1'lik mağlubiyetle dönen Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına polis gözetiminde başladı.

Özlüce Tesisleri'nde Mutlu Topçu'nun nezaretinde başlayan antrenmanda yeşil beyazlı futbolcular, ısınma koşusunun ardından 5'e 2 pas pres çalışması yaptı.

Kasık adalesinde ağrıları olan Tuncay Şanlı salonda çalışırken, dünkü maçta dizine darbe alan Musa Çağıran'ın tedavisine başlandığı bildirildi.

Üst adalesinde kas zorlanması olan İbrahim Öztürk ve alt adalesinde kas spazmı olan Serdar Aziz ise antrenmanı koşularla tamamladı.

Sakatlıkları bulunan Yavuz Özkan, Fernando Belluschi, Gökçek Vederson ve Michael Basser doktor kontrolünde koşu yaparken İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen oyuncular, takımdan ayrı koşularla antrenmanı tamamladı.

Öte yandan İstanbul'daki maçın son dakikalarında sakatlanan Stanislav Sestak'ın kontollerinin bugün yapıldığı öğrenildi. Arka adalesinde kas zedelenmesi olan Sestak'ın 2 hafta forma giyemeyeceği bildirildi.

Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından öğleyin THY'ye ait özel uçakla Trabzon'a gidecek.

Bu arada kupada Fenerbahçe, ligde de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a mağlup olan ve bir grup taraftar tarafından İstanbul dönüşü Özlüce Tesisleri'nde protesto edilen yeşil-beyazlı ekibin antrenmanı, polis gözetiminde gerçekleştirildi.

Muhtemel bir tepkiye karşın polis ekipleri tesis içerisinde bekletildi.

Bursaspor, 23 Ocak Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Grubu maçında, Fenerbahçe'ye İstanbul'da 3-0 yenilmesinin ardından dün Spor Toto Süper Lig'de karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-1 mağlup olmuştu.

Muhabir: Metin Aktaş/Harun Kaymaz

Yayıncı: Kamuran Akkuş

Kaynak: AA