Ted Ankara Kolejlliler, Samsun’dan Mutlu Dönüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) 15. haftasında oynanan maçta TED Ankara Kolejlliler, Canik Belediyesi’ni 54-59 yendi.

Kadınlar Birinci Ligi’nde dokuzuncu sırada bulanan Canik Belediyesi, on birinci sıranın sahibi TED Ankara Kolejliler’i konuk etti.

Maçtan Ankara temsilcisi 54-59 galip ayrıldı. Ana Dobovic 21 sayı, 10 ribaund, Makbule Amachree 13 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile maçı tamamladı.Mücadeleye Cheryl Ford ile iyi başlayan ev sahibi takım ilk periyodu 20-14 önde tamamladı. TED Ankara Kolejliler ikinci periyotta hücumda toparlanırken Ana Dobovic ile etkili oldu ve soyunma odasına 26-27 önde gitti. Üçüncü periyot başa baş bir mücadeleye sahne olurken Doneeka Hodges’in sayılarına Gökçe Doğan ile karşılık veren konuk takım Son periyoda 40-41 üstün girdi. Shannon Bobbitt, Makbule Amachree, Mercedes Walker ve Ana Dobovic ile sayılar bulmaya devam eden Ankara temsilcisi, maçtan 54-59 galip ayrıldı.