Kayseri Erciyesspor Yardımcı Antrenörü Cengizhan Baskın'ın Açıklaması

Kayseri Erciyesspor Yardımcı Antrenörü Cengizhan Baskın, golsüz berabere kaldıkları Bucaspor maçına ilişkin, ''Üstün olduğumuz bir maçtan galip ayrılamadığımız için üzgünüz'' dedi.

Baskın, maçın ardından yaptığı açıklamada, sahalarında puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Şampiyonluk yolunda çok değerli iki puan bıraktıklarını dile getiren Baskın, şöyle konuştu:

''Maçın genelinde oyuna hakim olan taraf bizdik. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Üstün olduğumuz bir maçtan galip ayrılamadığımız için üzgünüz. Maçlar artık zor geçiyor. Hedefi olan bir takım olduğumuz için rakipler bize daha fazla motive olarak geliyorlar. Fakat ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağız, buna inancımız tam.''

Futbolcu Ozan Tahtaişleyen ise çok iyi mücadele etmelerine rağmen sahalarında beklemedikleri bir puan kaybı yaşadıklarını belirtti.

-Bucaspor cephesi-

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise zorlu bir deplasmandan puan almanın sevincini yaşadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

''Her iki takımı da tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler. Gol olmadı ama iyi mücadele, yüksek tempo vardı. Gol olmasa da seyir zevki yüksek bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Sonuç olarak Kayseri Erciyesspor deplasmanında alınan 1 puan, bizim için çok iyi oldu. İzmir'e puanla döndüğümüz için mutluyuz.''

Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA