Karaman: Antrenör Olarak Kendime Kızıyorum, Böyle Maç Kaybedilir Mi?

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe mağlubiyeti ile ilgili olarak, “Antrenör olarak kendime kızıyorum, böyle maç kaybedilir mi? 1-0’ı yakalamışsın.1-0’dan sonra, 2-0, 3-0 yapacağın yerde şu maçı 2-1 kaybediyoruz.” dedi.

Fenerbahçe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karaman, rakiplerinin kaliteli oyunculardan kurulu, topa daha fazla sahip olan bir takım olduğunu vurguladı. Attıkları gol gol ve Sernas’ın kaçırdığı çok net bir pozisyon olduğunu hatırlatan Karaman, “İkinci yarı 1-0’dan sonra Cenk topu iyi kontrol edip, Haris’e o topu çıkarsa 2-0 olacak. 1-0’dan sonra görüyorum oyundan düşen arkadaşlarımız var. Hamle gücün yok. Kiminle hamle gücü yapacaksın? Antrenör olarak kendime kızıyorum, böyle maç kaybedilir mi? 1-0’ı yakalamışsın. 1-0’dan sonra, 2-0, 3-0 yapacağın yerde şu maçı 2-1 kaybediyoruz. Halbuki çocukları tebrik etmem gerekirken, üzülüyoruz. Üzülüyoruz da bu kadar olmaz. Mesajı alan alsın. Nasıl alırsa da alsın. Hiç umurumda değil. Diğer taraftan yediğimiz ilk golde de Mehmet Topal yerdeyken çıkardı. Sow’un ilk pozisyonu ofsayt. Ama daha sonra içeriye girip golü atıyor. Fazla da bir şey söylemeyeceğim. Hatalıyız.” diye konuştu.

Gaziantepspor’un tek golünü kaydeden Sernas da bugün kendisi için önemli bir maç olduğunu söyleyerek, “Gaziantep’te oynadığım ilk maçtı. Mutlu bitirebileceğimiz maçı ne yazık ki biraz da kişisel hatalarımızdan dolayı mutsuz bitirdik. Arkadaşlarımızla hepimiz çok mutsuzuz.” değerlendirmesinde bulundu. Gaziantepsporlu Turgut Doğan Şahin de “Fenerbahçe’nin deplasmanda zor haftalar geçirdiğini biliyorduk. Biz de hezimete uğratmak istedik. Maça iyi de başladık. 1-0 öne de geçtik. Ama golü attıktan sonra çok geri çekildiğimizi düşünüyorum. Biraz daha ileride bassaydık gol ve goller bulabilirdik. Şansız goller yedik. İyi mücadele ettik. Yenildiğimiz için üzgünüz. İnşallah Trabzon’da bu yenilgiyi telafi etmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.