Takım Arkadaşını Yaralayan Kaleci Serbest Bırakıldı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor'un kaptanı ve kalecisi Muhammed Rıza Altıntaş'ı bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan takımın yedek kalecisi Buğra Bilgin, sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

Olay, Tepecik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi mevkisinde dün saat 17 sıralarında meydana geldi. Kocaelispor'un 3. kalecisi Buğra Bozkurt Bilgin, bir lokantada yemek yedikten sonra idmanda sık sık tartıştığı takımın as kalecisi olan Muhammet Rıza Altıntaş'ı yanına çağırdı.

Arkadaşının yanına gelen Altıntaş ise hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Buğra Bozkurt Bilgin yanında taşıdığı bıçakla takım arkadaşını sırt ve omuz bölgesinden yaraladı. Altıntaş, aldığı bıçak darbeleriyle neye uğradığını şaşırarak yere düştü. Kavga ihbarını alan Saraybahçe Polis Merkezi ekipleri ise Buğra Bozkurt Bilgin'i olay yerinde gözaltına aldı. Bıçaklanan kaleci Altıntaş, Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavisinin ardından taburcu edildi. Tartıştığı Altıntaş'ı bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Buğra Bozkurt Bilgin'in emniyetteki işlemleri de tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kocaeli Adliyesi'ne gönderilen Buğra Bozkurt Bilgin, savcılık sorgusunun ardından tutuklanması talebiyle sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.