Giray Bulak: Trabzonspor İye Oynadı ve Kazandı

İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak, önceliklerinin lig olduğunu belirterek, Trabzonspor’un iyi oynayarak kazandığını belirtti.

Bulak, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda 3-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Trabzonspor’un iyi oynadığını belirterek, “Sonuçta da maçı kazandılar. Bizim önceliğimiz lig. Bu bakımdan çok da kupaya önem verdiğimiz söylenemez. Bir çok sakat ve yeni oyuncumuz var. Bu kadro içerisinde bize önümüzdeki günlerde katkı sağlayacak oyuncular oynayacak. Onun için kupa bizim ikinci önceliğimizdi ama bugünkü sonuçlardan sonra 2 maçımızı da kazanırsak bir sürpriz de olabilir.” dedi.

Ancak önceliklerinin bu hafta ligde Sivasspor ile oynayacakları maç olduğuna dikkat çeken Giray, “Sivas maçı farklı bir atmosferde olacak. O maçı kazanırsak kendimize farklı bir plan da çizebiliriz. Bu Sivas maçından sonra belli olacak.” ifadelerini kullandı.Futbolculardan Mehmet Yıldız da önceliklerinin lig olduğunu belirterek, “Kupada gidebildiğimiz yere gitmek istiyorduk, hala umudumuz da var. Genç arkadaşlarla elimizden geleni yaptık. Daha iyi futbol oynayabilirdik. Kupaya farklı bir motivasyonla çıksak daha iyi olabilirdi ama bizim için önemli olan lig.” dedi.

Can Erdem ise ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Can, “Sonuçta rakibimiz Trabzonspor. Bizim hedefimiz lig. İnşaallah bu haftaki Sivas maçını alarak hedeflediğimiz noktalara gelmek istiyoruz.” diye konuştu.